Forfatterskole på Biskops Arnö

Nordisk ungdom mellom 15 og 18 år har i sommer mulighet til å delta på gratis forfatterskole. For å søke må du sende inn en tekst om "Jeg - en forfatter" innen 30. april. Lærerne på kurset velger ut deltagerne basert på tekstene. Det er Foreningen Norden som arrangerer skolen 27. juli -3. august. Reise, opphold og undervisning dekkes av Nordisk ministerråd som ledd i deres satsing på barne- og ungdomslitteratur.

11.02.2013

Lærerne denne uken er forfattere fra alle de nordiske land. Undervisningen blir variert, både med skriveøvelser, presentasjoner av det du har skrevet og fordypning i spesielle litterære emner. Aller viktigst blir likevel tekstsamtalene. Du vil lære  teknikker for å lese din egen tekst og samtidig få økt forståelse av hvordan den oppfattes av andre.
Skolen ligger ved Mälaren Det er gode muligheter både for å bade, trimme, padle og gå tur. Skolen har også et stort nordisk bibliotek som du er velkommen til å bruke.
Biskops Arnö har arrangert skrivekurs og litterære seminar i over 50 år. Mange etablerte forfattere har deltatt på skolens kurs så om du også griper sjansen i år er du i godt selskap. Les mer om skolen


Om oss| Nyheter

Nordisk informasjonskontor Norge
Postboks 77, 4801 Arendal
Tlf: 91 80 82 56 og 97 58 43 25
e-post: nordeninfo(a)nordeninfo.no
Org.nr: 985321620