Forfatteren Päivi Laakso til Risør

Forfatteren Päivi Laakso kommer til Risør 14. november, under Nordisk bibliotekuke.

27.10.2017

Den finske prisbelønte forfatteren Päivi Laakso møter Mari Nymoen i samtale om romanen Myggfangerne i Risør bibliotek tirsdag 14. november. Foreningen Norden i Risør har tatt initiativet til nordisk litteraturkveld i Finlands 100-årsjubileumsår. I Myggfangerne forteller den voksne Päivi om de aldrende og skrøpelige foreldrene hjemme i Tornio.

Med umiskjennelig råhet, presise observasjoner og uovertruffen humor tar Päivi Laakso oss med til Torniodalen. Hun er en utpreget humorist med sans for det satiriske, bisarre, burleske og groteske. Laakso er nærmere omtalt i leseheftet Norge leser nordisk.

Daglig leder Jan Kløvstad i Nordisk informasjonskontor Norge presenterer leseheftet, laga av Arendal bibliotek og Nordisk informasjonskontor, og legger særlig vekt på omtalte forfattere fra øysamfunn. "Øyer" er temaet for årets Nordiske bibliotekuke, som Foreningen Nordens Forbund arrangerer.

Arrangementet i Risør bibliotek tirsdag 14. november kl 1900 er et samarbeid mellom Foreningen Norden i Risør, Risør bibliotek og Nordisk informasjonskontor Norge.


Om oss| Nyheter

Nordisk informasjonskontor Norge
Postboks 77, 4801 Arendal
Tlf: 91 80 82 56 og 97 58 43 25
e-post: nordeninfo(a)nordeninfo.no
Org.nr: 985321620