Er du vår nye daglige leder?

Nordisk informasjonskontor Sør-Norge arbeider for å fremme og styrke nordisk samarbeid. Kontoret har som oppdrag å informere om det offisielle nordiske samarbeidet, og er for tiden inne i en spennende utvikling med å utvide arbeidsområdet til å omfatte hele landet. Informasjonskontoret er engasjert i ulike prosjekter med nordisk karakter og i flere EU-prosjekter.

16.02.2017

Da vår daglige leder går over i annen virksomhet søker vi etter en ny leder av informasjonskontoret. Vi søker etter en person med interesse for internasjonalt samarbeid. Du må ha gode strategiske evner og kunne bidra til å videreutvikle regionen internasjonalt.

Vi søker etter en person som trives med utviklingsoppgaver, og som har stor gjennomføringsevne i arbeidet. Stillingen innebærer utstrakt utadrettet virksomhet, og du må ha evne til å samarbeide med ulike fagmiljøer, balansere mange oppgaver i en travel hverdag, være kontaktskapende, løsningsorientert og ha god presentasjonsevne.

Det følger økonomi- og personalansvar med stillingen. Det kreves høyere utdannelse og dokumenterte resultater fra tidligere prosjekter. Kjennskap og erfaring fra ulike EU-program teller positivt.

Vi kan tilby spennende og utfordrende arbeidsoppgaver i et hyggelig miljø. Noe reisevirksomhet i Norge og Norden må påregnes. Lønn etter avtale. Pensjonsordning.

Tiltredelse etter avtale. Arbeidssted: Arendal.

For ytterligere informasjon kontakt daglig leder Hilde Lona tlf: 913 65 179 eller styreleder Robert Cornels Nordli på tlf: 957 59 990.

Søknad med CV sendes til nordeninfo@nordeninfo.no

Søknadsfrist: 15. mars

 

 

Foto: Arendal Turistkontor


Om oss| Nyheter

Nordisk informasjonskontor Norge
Postboks 77, 4801 Arendal
Tlf: 91 80 82 56 og 97 58 43 25
e-post: nordeninfo(a)nordeninfo.no
Org.nr: 985321620