Jobbmuligheter

Lyst på en annerledes sommerjobb som gir deg nye opplevelser, venner og erfaringer? Gjennom Nordjobb får du ikke bare jobberfaring, men også verdifull kunnskap om andre nordiske land.

Nordjobb formidler sommerjobb, bosted og fritidsaktiviteter i et annet nordisk land til ungdom. Målet er å øke ungdomsmobiliteten mellom landene og øke kunnskapen om språk og kultur i Norden. For å søke må du være mellom 18 og 30 år og statsborger i Norden eller i et EU-land. I tillegg må du beherske et skandinavisk språk. Søknadsportalen for 2017 åpnet i januar. Jo tidligere du søker, jo større er sjansene dine til å få akkurat den jobben du har lyst på.

Nordjobb handler først og fremst om erfaringer i arbeidslivet, men også sosiale og kulturelle opplevelser er sentralt. Fritidsprogrammet skaper vennskap mellom unge fra hele Norden samtidig som kunnskapen om Norden og nordisk samarbeid øker. Nordjobb er dessuten berikende for arbeidsgiverne. Erfaringer viser at Nordjobb har en stimulerende effekt på arbeidsplassen. 

Informasjonstjenesten Hallo Norden hjelper deg som ønsker å studere, jobbe eller flytte til et annet nordisk land. Hallo Norden hjelper både privatpersoner og bedrifter.

 

Foto: Yadid Levy/norden.org

Om oss| Nyheter

Nordisk informasjonskontor Norge
Postboks 77, 4801 Arendal
Tlf: 91 80 82 56 og 97 58 43 25
e-post: nordeninfo(a)nordeninfo.no
Org.nr: 985321620